Jäsenedut

Liity Suomen suurimpaan jääkiekkofanclubiin ja pääset nauttimaan loistavista eduista. Tappara Fan Clubin jäsenkortti on paljon muutakin kuin pelkkä etukortti Tapparan otteluihin ja Tappara-tuotteisiin. Kortilla saat alennusta mm. ravintolaruokailuista, kylpylävierailuista, autonpesusta... ja siinä oli vasta pelkkä pintaraapaisu!

Fan Clubin virallisessa jälkipelipaikassa Mallashovissa saat kortilla niin paljon säästöä, että kortti maksaa itsensä takaisin jo yhdessä illassa!

Jäsenmaksu kaudelle 2017-18 on ennen helmikuuta maksettuna 17 € vanhoilta ja 20 € uusilta* jäseniltä!
Mikäli maksat jäsenmaksusi vasta Tammikuun jälkeen, hinta on 40€!
(*uudeksi jäseneksi lasketaan henkilö, joka ei edellisellä kaudella ole ollut Fan Clubin jäsen)

Muhkeat jäsenetumme kaudella 2017-2018 ovat:

- Jäsenkortti uusille ja vuositarra vanhoille jäsenille

- 3 jäsenlehteä

- Ottelulippu yhteen Tapparan runkosarjan kotiotteluun, pois lukien paikallisottelut ja 12.9 pelattava mestaruusviirinnostopeli (paikkoja rajoitetusti (D-katsomo))

- Nappikuulokkeet

Kannattajakausikortti 299 € Seisomakatsomo, C- ja D-katsomot, A- ja B-katsomoiden rivit 1-6, pyörätuolipaikat, A-puolen rivit 18-19, B-puolen rivit 17-19.
Kannattajanuori 7-16 v. 139 € A-D -katsomot rivit 1-6, seisomakatsomo, pyörätuolipaikat.

-Edut jäsenkortilla:

Tappara Shop

-10% Tapparan fanituotteista (puh. 020 745 7530), ei koske verkkokauppaa.

Certego

-15 % mekaanisista Abloy-tuotteista, Viinikankatu 45, Tampere, p. 010 700 705.

Mallashovi

-Tappara Fan Clubin jälkipelipaikasta Mallashovista (Satakunnankatu 22, Tampere) joka päivä alennusta. Etutuotteisiin kuuluvat hanaolut, siideri, lonkero, viinit, salmari, 8-pallo, fisu ja tervasnapsi. Jäsenkortilla ilmainen kahvi. Ikäraja Tapparan Fan Club -kortilla 18 vuotta.

Shell

-50 % autonpesuista Sammonvaltatien ja Lahdenperänkadun Shell-pesuasemilla.

-15 % kahvilatuotteista Shell Ylöjärvi, Lahdenperänkatu, Sammonvaltatie sekä Ruutana.

Telia

-20% normaalihintaisista matkapuhelintarvikkeista. (ei Apple alkuperäistarvikkeet), Telia Kaupat Tampere Lielahti, Tampere Koskikeskus ja Lempäälä Ideapark

Kylpylähotelli Nokian Eden

-Allasosastolle arkisin 10,00 €/hlö, etuus henkilökohtainen, jäsen + 1-3 hlöä. Etuus ei voimassa koululaisten hiihto-, syys-, joululomien aikana, eikä heinäkuussa.

Kukka-Vanamo

-10 % Kukka-Vanamon tuotteista. Jokipohjantie 16, Nekala.

Timanttiset

-15 % normaalihintaisista tuotteista, Timanttiset Nokia, Timanttiset FinnGold Hämeenkatu, City-Kulta Sokos, Timanttiset Kalevan, Linnainmaan, Kangasalan ja Lielahden Prismoissa sekä Lempäälän Ideaparkissa. Pöytähopeat erikoishinnoilla!

Ravintola Oliivi

-10 % À la Carte -annoksista sinulle ja seurueellesi (Kapteeninkatu 14, Kotka)

Kauppahallin Kotilounas

-Lounas 6 €.

SiivousSissit

-10% siivous ja -30% sohvanpesu.

Clean Wash

-Auton käsinpesu 15€, Lokomonkatu 11, Hatanpää.

Parturi-Kampaamo Marie Rantanen

-Kampaamopalvelut -15%

-Miesten hiustenleikkaus 20€

Kunnantie 2, Kangasala (kulku yläpihan kautta)

Lounaskahvila Mari

-Lounas 6,50 €, Hyllilänkatu 3, Kaukajärvi.

Koivu Apteekki

-10% itsehoitotuotteista (ei koske lääkkeitä), Lempääläntie 21, Koivistonkylä (navigaattorissa käytä Heikinahontie 2) sekä Taavankuja 1, Kämmenniemi.

Bar IHKU

-Joka päivä tuote-edut Tunturi-hinnoin (Edut voimassa Tampereen ja Oulun IHKU-baareissa).

Classic American Diner

-10% pääruoista, American Dinerit Finlayson ja Lielahti.

Natural Woima & Wellness

-10% kaikesta, Possijärvenkatu 3, Lielahti (R-kioskin talossa)

tapparashop-logo

Certego-Logo