TFC takaisin voittojen tielle

fanipeli 16-17Tappara voitti jo legendaksi muodostuneen Fanien välisen paikallisväännön lukemin 11-7. Tiukkaa paikallistaistoa oli Hakametsän kiakkopyhättöön kerääntynynt seuraamaan kymmeniä katsojia. Tappara Fan Clubista parhaan pelaajan palkinnon pokkasi maalivahdeista numerolla 1 pelannut Jere Mustalammi, raatilaisena toimi apuvalmentaja Kari Päivärinta. Joukkueen Päävalmentajana toimiva Lauri Olkkonen kertoo otteluun valmistautumisen menneen jossain määrin penkin alle kahden taustahenkilön puuttuessa; "joukkue itsessään oli valmistautunut onneksi erittäin hyvin edessä olevaan otteluun, vaikka tietysti tälläiset asiat herpaannuttaa keskittymistä". TFCn pelaajat kuitenkin keräsivät hyvin ajatuksensa ja iskivät maalin heti ottelun alkuun: "tottakai se auttaa ottelussa eteenpäin, jos saadaan heti alkuun tehtyä maali". Olkkonen myös kiittelee Topi Kuusjärveä ja Vesa Karosta: "miehet olivat vähän niin kuin selkäranka meidän joukkueelle ja kantoivat hyvin annetun vastuun hyökkäyspäässä". Kokonaisuutena valmentaja on otteluun tyytyväinen: "joukkue luisteli hyvin ja keskialueen träppi pysyi kasassa, sitä kautta pystyttiin hallitsemaan ottelua. Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi vuotta.".

Menossa mukana

mm urheilupyora    mm kotilounas